
Chromatics cephesinde ne var, ne yok
Yakında Chromatics cephesinden yeni bir albüm gelmeyecek, onu çok iyi anlamış bulunuyoruz.
Aslında 2018’de çıkacağını açıkladıkları ama bir türlü gelmek bilmeyen Dear Tommy adlı yeni albümleri hâlâ ufukta gözükmüyor. Neyse ki arada yayınladığı single’larla hasret dolu hayranlarını selamlamaya devam ediyor grup. (Arabesk yorumlar…) Hatta geçtiğimiz günlerde bunlara bir yenisini de eklediler: Time Rider.
Time Rider’a Chromatics evreninden aşina olduğumuz saykodelik renklerle donatılmış bir video da eşlik ediyor. Şarkının tüm sürreal hissini daha da pekiştiriyor gibi.
Bu arada, Chromatics beş küsur yıllık bir aradan sonra yeniden turneye çıkacağını da açıklamış. Fakat çok heveslenmemek gerek, ABD sınırlarının dışına çıkmıyor şimdilik. Yine de Chromatics tarafından gelecek sürprizlere de hazırlıklı olmak lazım. (Bir umut…)